Zomereditie 2014: Blokken in Leuven vanaf 24 mei

Van zaterdag 24 mei tot en met 27 juni maakt KU Leuven weer extra plaats voor blokkende studenten. Tien bibliotheken en leercentrum Agora breiden hun openingstijden uit, dit resulteert in ruim 3.200 werkplekken.

Agora zal tijdens deze periode haar openingsuren verruimen tijdens de weekends. Het leercentrum zal dan elke dag open zijn van 8.00-24.00u. De bibliotheken zijn tijdens deze periode (van maandag tot donderdag) open tot 22.00u en op vrijdagen zijn ze open tot 19.00u. Tijdens de weekends zorgen de Centrale Bibliotheek , de Campusbibliotheek Arenberg en de faculteitsbibliotheken van Economie en Rechtsgeleerdheid voor studieplekken tussen 10.00-19.00u. Wie geen plaatsje vindt, kan tijdens weekdagen nog altijd terecht in het Academisch Kwartier van de faculteit Rechtsgeleerdheid (Tiensestraat 40) waar 270 extra plaatsen aangeboden worden.

Een overzicht van de openingsuren vind je op http://bib.kuleuven.be/ub/over/bibliotheken. De actuele bezetting kan je live volgen op http://blokkeninleuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.