Improfiel speelt met vuur

Op vrijdag 6 juni speelt improvisatietheatergezelschap Improfiel zijn jaarlijkse nieuwe voorstelling.

Dit jaar krijgen de toeschouwers zelfs twee voorstellingen voor de prijs van één. In het eerste deel brengt Improfiel het impro-cluedo-stuk ‘De Moord’. In het tweede deel staat de improsoap ‘De vuurkorf’ op het programma, gebaseerd op spontane associaties van een mijmerende acteur. Afspraak om 20 uur in Reynaerttheater Malpertuus in Leuven.

De Moord
Iemand overlijdt in verdachte omstandigheden. De politie voert een onderzoek. Wat is er precies gebeurd? De waarheid komt aan het licht op 6 juni. Tot dan staat niets vast. Want die avond reconstrueren de spelers van Improfiel het verhaal op basis van de suggesties van het publiek. Een onvervalste whodunit dus, maar met een onvoorspelbare uitkomst! Ook en vooral voor de acteurs…

De Vuurkorf
Mijmeren bij een vuurtje: herinneringen ophalen en beelden oproepen. Stof tot nadenken , maar ook een korf vol inspiratie voor een spontaan aaneengeregen theaterstuk, vol komische en onverwachte wendingen. Wat begint met de geur van zoete muntthee eindigt misschien op de speelgoedafdeling van de supermarkt, of misschien ook niet. Een verhaal voor verrassingen, dus! Niet in het minst voor diegenen die het brengen…

Leven in Leuven mag twee vrijkaarten weggeven voor deze voorstelling. De derde persoon die ons via het contactformulier zijn of haar gegevens achterlaat met de woorden “Alles staat in brand!”, wint.

flyer De vuurkring-Moord

Praktisch
Vrijdag 6 juni om 20 uur
Reynaerttheater Malpertuus, Redingenstraat 4, Leuven
Reservaties: www.improfiel.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.