STUK seizoen 14-15 tickets verkrijgbaar vanaf 2 juni

Het nieuwe theater & dansprogramma van STUK is alweer een gekruide mix van prikkelende, uitdagende en spraakmakende voorstellingen. Vanaf maandag 2 juni kan je losse tickets kopen of je abonnement naar eigen keuze samenstellen aan de voordeligste prijzen. Ook in 2014/15 kan je in STUK je culturele honger stillen met nieuw werk van o.m. Les Ballets C de la B, Jan Fabre, Toneelhuis, STAN, Wim Vandekeybus, Olympique Dramatique, Trisha Brown, de Koe, Meg Stuart, Het KIP, NTGent, De Roovers, Peeping Tom, KVS, Compagnie Cecilia … Wie er snel bij is, kan dit kleurrijk programma vanop de eerst rij meemaken.

Als je wat hulp kan gebruiken, ben je op woensdag 11 juni om 20u00 welkom in de STUK Soetezaal voor de voorstelling van het programma. Programmatoren Marijn Lems (theater) en Griet Verstraelen (dans) loodsen je door het nieuwe aanbod, zodat je met kennis van zaken je culturele agenda kan volplannen. Achteraf krijgen de aanwezigen een gratis drankje aangeboden in het STUKcafé.
(Reserveren voor dit infomoment is niet nodig.)

stuk

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.