Wouter Coolen in Wereldcafé.coop

Vanaf nu organiseert Wereldcafé.coop maandelijks de Chapeau Concerten. Dit zijn akoestische optredens met maximaal contact tussen publiek en artiest. De inkom is gratis. De muzikanten krijgen de opbrengst van een ronde met de hoed.

Op dinsdag 3 juni 2014 om 20u is gitarist Wouter Coolen te gast. Hij experimenteert sinds z’n vijftiende met muziek en heeft doorheen de jaren een klein repertoire uitgebouwd. Zijn persoonlijke stijl wordt soms vergeleken met die van Neil Young. Hij was reeds meermaals te gast in Belgische en Nederlandse cafés.

Met zijn beeldende teksten wil hij zijn publiek raken. Hij stelt, zonder belerend te zijn, de hedendaagse maatschappij in vraag, waarin de mens vaak vervreemd lijkt te zijn van zichzelf. “The lovers on the run for the strangers they have become”.

image001

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.