‘3D-ondernemen’ geeft extra dimensie aan ondernemingen

Op dinsdag 3 juni organiseren de stad Leuven, Voka, RESOC, VDAB, UNIZO en de provincie Vlaams-Brabant
de eerste editie van 3D-ondernemen. Met het evenement willen ze bedrijven onderdompelen in de wereld van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de meerwaarde aantonen die bedrijven uit de sociale
economie kunnen bieden aan andere bedrijven.

3D-ondernemen draait rond drie dimensies van maatschappelijk verantwoord ondernemen: economie, milieu en maatschappij. Bedrijven uit de sociale economie hebben een jarenlange ervaring met maatschappelijk verantwoord ondernemen en beschikken over heel wat tools om het te integreren in de bedrijfswerking. Ze willen die knowhow delen met reguliere ondernemingen zodat die laatste hun rendement nog kunnen verhogen.

Het evenement wordt afgetrapt met een toelichting over het positieve effect van maatschappelijk verantwoord ondernemen op het bedrijf en zijn werknemers. Daarna staan drie praktische workshops op het programma en krijgen de deelnemende bedrijven de kans om ervaringen uit te wisselen. Na de uitreiking van Voka’s ‘HRprijs voor duurzaam personeelsbeleid’, wordt het evenement afgesloten met een infobeurs en een receptie.

Praktisch
‘3D-ondernemen’ vindt plaats op dinsdag 3 juni 2014 op de Veilingssite, de thuisbasis van Wonen en Werken, Velo en SPIT. Inschrijven kan hier. Deelname is gratis!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.