SOS Blok zkt flexibele vrijwilligers

Ook deze examenperiode is SOS Blok er voor de studenten

De zwaarste en belangrijkste periode van het jaar voor iedere student staat weer voor de deur, de blok. Van 19 tot en met 26 juni staat LOKO dan ook paraat voor iedere blokkende student tijdens SOS Blok. De bedoeling is om tijdens de laatste dagen van de examens, voor velen de zwaarste loodjes, de Leuvense student een hart onder de riem te steken.

SOS Blok is een actie voor en door studenten. Iedereen die dat wil kan hulp inroepen: een dringende peptalk, een massage, koken of een andere originele vraag. Een bloklied om de studenten aan te moedigen bijvoorbeeld. Om aan al deze vragen te voldoen zoekt LOKO nog een aantal ondernemende vrijwilligers die hun bijdrage willen doen voor de studerende jeugd. Heb je zin om een dagje de handen uit de mouwen te steken? Klik dan
hier.

Wie wil kan vanaf nu ook al rustig studeren in de vergaderzalen die LOKO ter beschikking stelt op het hoofdkwartier van LOKO (‘s Meierstraat 5, Leuven). Tijdens de pauzes kunnen de studenten van de rust genieten in de binnentuin.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.