Affiche Marktrock Leuven compleet

Tijdens het weekend van vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 vindt de 32ste editie van Marktrock Leuven plaats met o.a. Paul De Leeuw, Whiz, Cookies and Cream, MNM Start to DJ, Gorki, Victor Brodvinsi, Ulterior, Praga Khan, Raoul Belmans, Amongster, Radio Guga, …

Op vrijdag 15 augustus betreden Cookies and Cream, DJ Nicolaz en de vier winnaars van “MNM Start to DJ” het podium van de Oude Markt. Op het Delayensplein geven Ulterior, Teen & Tander en Soulscape die dag het beste van zichzelf.

Op zaterdag 16 augustus is de Oude Markt voorbehouden voor het jonge talent van Whiz en Amongster (De Nieuwe Lichting Studio Brussel) en live optredens van Gorki en Praga Khan. Voor DJ-sets van Droppie & The Gang, Public Affairs, Hush Heffner en Caspar & Carbon kan je die dag terecht op het Delayensplein.

Afsluiten doen we op zondag 17 augustus op de Oude Markt met Radio Guga, het nieuwe live concept van TV-persoonlijkheid Guga Baul, het allereerste openluchtconcert in Vlaanderen van Paul De Leeuw en het nieuwe DJ project van Sven De Leijer We can’t dance, sir. Raoul Belmans, Solco, Preachermann en Victor Brodvinsi zorgen voor vuurwerk op het de Layensplein.

Meer info.

marktrock

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.