AB InBev vierde Wereldmilieudag

Brouwer AB InBev kondigde aan dat het bedrijf de CO2-uitstoot in logistieke activiteiten wereldwijd met 15% zal verminderen. Ook Belgische medewerkers namen deel aan activiteiten Wereldmilieudag en Leuvens burgemeester Tobback liet zich rijden per taxifiets

AB InBev vierde vandaag voor het zesde jaar op rij wereldwijd Wereldmilieudag, een jaarlijks initiatief van de Verenigde Naties. Vanuit haar engagement om het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen samenbrengt voor een Betere Wereld, kondigde AB InBev vandaag aan dat het een nieuwe wereldwijde milieudoelstelling zal nastreven, nl. een daling van de CO2-uitstoot in de logistieke activiteiten met 15% tegen eind 2017.

Eric Lauwers, Algemeen Directeur van Benelux en Frankrijk, gaf het goede voorbeeld en reed burgemeester Louis Tobback per taxifiets naar het Leuvens hoofdkantoor. Ook een groot aantal Belgische medewerkers van AB InBev kwam vandaag per fiets of carpoolend naar het werk, in plaats van met de auto en namen samen met de diensten Stadsreiniging en Groenbeheer van Leuven deel aan opruim- en aanplantacties in de stad.

20140605 WED AB InBev - Lauwers-Tobback-Ridouani

20140605 WED - AB InBev Bike to Work 1

20140605 WED AB InBev clean-up 1

20140605 WED van Och-Ridouani-Lauwers-Tobback

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.