Benefiet ten voordele van Let Us Change

Let Us Change (L.U.C.), de Belgische vzw die straatkinderen in Ethiopië helpt, organiseert op 14 juni 2014 de vierde editie van het jaarlijkse benefiet.

Tijdens dit benefiet kan je Let Us Change ontdekken met een Ethiopische maaltijd (injera), info over het project, een fototentoonstelling, live muziek, een Ethiopisch marktje, een koffieceremonie en een geweldige sfeer. Iedereen is welkom!

Dit benefiet is de afsluiter van ‘De week van L.U.C.’, van 7 tot 14 juni. Tijdens deze week zijn er verschillende leuke activiteiten om L.U.C. extra in de verf te zetten.

Eén initiatief is wel heel bijzonder: LUC’ske, het varken. Dit gigantisch spaarvarken gaat een hele week op pad om rosse centjes te verzamelen voor het goede doel. Elke dag maakt LUC’ske een tussenstop. Zijn eindhalte is het benefiet van Let Us Change op 14 juni in Atletiekclub DCLA in Leuven. Iedereen die LUC’ske tegenkomt, mag raden hoeveel hij met al zijn muntjes zal wegen op 14 juni. Tijdens het benefiet wordt LUC’ske gewogen. Degene die het gewicht het best kon raden, krijgt een leuke prijs!
Heb jij zin om LUC’ske te helpen op zijn tocht? Je kan zijn route volgen op zijn facebookprofiel (LUC’ske het Varken).

Programma

  • 16 uur: start benefiet
  • 17 uur: projectinfo door oprichter Johan Vandenbossche
  • 18 uur: LUC’ske wordt gewogen, de winnaar krijgt een L.U.C-verrassingspakket
  • 18.30 uur: live muziek

Praktisch
14 juni vanaf 16u
Atletiekclub DCLA Diestsesteenweg 288b in Leuven

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.