Leuven Klimaatneutraal 2030 winnaar Belgische energie- en milieuprijs 2014

Op 5 juni ontving vzw Leuven Klimaatneutraal 2030 de Belgische Energie- en Milieuprijs 2014 in de categorie non-profit. In het mooie kader van Tour & Taxis in Brussel werd dit stadsbrede, participatieve transitieproject verkozen uit 49 inzendingen in haar categorie.
De erkenning is een mooi duwtje in de rug voor dit ambitieuze Leuvense multi-actor-project.

Sinds 2006 heeft de Belgische Energie- en Milieuprijs hulde gebracht aan meer dan 1.550 Belgen die alleen of via hun organisaties op een uitzonderlijke manier hebben bijgedragen aan het uitwerken van een duurzame toekomst op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

De jury 2014 bestond uit 16 leden, waaronder vertegenwoordigers van International Polar Foundation, UGent, KU Leuven, Université de Liège, BIM-IBGE, Fédération Inter-Environnement Wallonie, Ethias, Power Online en kabinetsmedewerkers van ministers Nollet en Henry.

Belgische-Energie-en-milieuprijs-2014

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.