10de editie Grootste Openlucht Kapsalon

Op zaterdag 21 juni 2014 vindt de 10de editie van het Grootste Openlucht Kapsalon, ten voordele van Kom op Tegen Kanker plaats.

Voor de tiende keer op rij maken de Leuvense kappers gebruik van de Langste Dag om geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Tussen 14 en 22 uur nemen ze schaar en haardroger in de handen, en knippen en brushen ze voor het goede doel. De Kappers tegen Kanker zijn bijzonder trots de meter en peter van deze editie van het kappersdorp voor te stellen: Annemie Struyf en Herman Verbruggen (Markske van FC de Kampioenen).


Foto’s door Karel Verheyden

Deze editie raakt de deelnemende kappers nog meer omdat de ziekte heel kortbij is gekomen… Eind vorig jaar viel het pijnlijke verdict voor het boegbeeld van deze actie, Jef De Bie. Hij die zich al jaren zo hard voor de actie heeft ingezet, gaat nu zelf de strijd aan tegen leukemie.

Voor Jef en de vele andere patiënten steken de kappers op 21 juni de handen uit de mouwen.


Foto door Kristel Van Loock

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “10de editie Grootste Openlucht Kapsalon”

29ste editie van De Langste Dag – 21 juni 2014 « Leven in Leuven
(on juni 12th, 2014 at 7:28)

[…] in Leuven. Straattheater, een grote autoshow, kraampjes voor de winkels, een artisanale markt, een kappersdorp, een wedstrijd voor jongeren met een pak leuke prijzen … en dat allemaal in het verkeersvrije […]