Blok eens in een museum

Studenten vinden het moeilijk om tijdens de examenperiode hun pauze- en studieplanning goed op elkaar af te stemmen. Velen van hen studeren ook graag samen. MNM en Teleblok bieden daarom de ideale bloklocatie aan. Vanaf 14 juni blokken Leuvense studenten in het M-Museum.

Tussen 14 en 22 juni zetten MNM en Teleblok van 9 tot 20 u. de deuren open van het M-Museum in Leuven. Er kunnen 50 studenten terecht om in alle rust te werken. De plaatsen waren al snel volzet. Wie even wil ontsnappen aan het blokken, kan gratis een kijkje gaan nemen in het M-Museum. Bovendien voorziet Teleblok, in samenwerking met Mcafé, een gezonde en betaalbare lunch!

Even pauzeren
Naast een rustige studieplaats, bieden MNM en Teleblok dagelijks om 15.30u een ontspannende workshop aan. Om 20.10u wordt de dag afgesloten met een nationaal pauzemoment waarbij studenten twintig minuten lang alle stress kunnen wegdansen op muziek van de MNM-DJ’s. Zowel op de dagelijkse pauzemomenten als op de workshops is iedereen welkom.

Teleblok is de gratis en anonieme telefoon- en chatlijn van CM. Ze is tot en met 25 juni elke dag van 18 tot 23 uur bereikbaar via chat op www.teleblok.be. Bellen kan tussen 18 en 20.30 uur op het gratis nummer 0800 13 14 4.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.