Programma Leuven in Scène bekend gemaakt

Leuven in Scène belooft het knallende openingsweekend te worden van een (hopelijk) warme en mooie Leuvense zomer. Het openluchttheaterfestival, dat ondertussen aan zijn zesde editie toe is, brengt sfeer en spektakel in de stad op 11, 12 en 13 juli.

De meest verrassende modeshow ter wereld, een bus vol circus en vuur, een industrieel rariteitenkabinet en passionele tango tussen de vlammen. Dit is slechts een greep uit het programma. Leuven in Scène brengt grote en minder grote voorstellingen, straf circus, zotte fanfare en humoristische straat-acts.


Foto’s door Karel Verheyden

Een absolute wereldprimeur is The Styx van het Leuvense Skullmapping. Dit is de allereerste voorstelling ter wereld die gebruik maakt van technologie uit de gamingwereld om je een multi-sensorische virtual realityervaring te geven. Dat wordt ongetwijfeld een unieke belevenis.

lis

Alle informatie vind je op www.leuveninscene.be. Wij tellen alvast de dagen af tot het zover is!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.