Kolonel Begaultlaan afgesloten in de Vaartkom

De werken aan het Engels plein vorderen goed. Binnenkort staat de aansluiting van het nieuwe stadsdeel op de Vaart op het programma. De aannemer zal er rioleringen aanleggen, de weg aanleggen, de voetpaden en boordstenen plaatsen … Dat betekent dat de Kolonel Begaultlaan van maandag 16 juni tot en met vrijdag 11 juli wordt afgesloten ter hoogte van de huidige fietsbrug.

Mensen die vanuit Wilsele naar de Vaartkom willen, moeten via de Schuiteniersbrug en de andere oever (Aarschotsesteenweg) rijden. Automobilisten die vanuit de Vaartkom naar Wilsele willen rijden, moeten de kom rondrijden en via de Aarschotsesteenweg gaan.

Fietsers en voetgangers kunnen nog wel door.

image003

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.