Leuvense Roller & Bike Parade nu woensdag

Komende woensdag 18 juni vindt opnieuw de T-Man Roller & Bike parade plaats. Na een rijk verleden met vele succesrijke edities de voorgaande jaren wordt er dit jaar slechts één parade in samenwerking met de Stad Leuven georganiseerd. Een unieke gelegenheid dus om nog eens gezellig in groep en feestelijk door de stad te rollen.

De voorgaande jaren kon de organisatie rekenen op zo’n 250 enthousiaste deelnemers en ook voor dit jaar rekenen ze voor deze enige editie op een ruime belangstelling. De toer start met een klein parcours van 7km door de binnenstad en aansluitend een grotere toer van 14km door Kessel-lo. Alles wordt veilig begeleid door de politie en bijgestaan door een eigen crew. Iedereen is van harte welkom op alle soorten eigen wieltjes: skates, longboards, en fietsen.

Woensdagavond verzamelen de deelnemers vanaf 19u aan het Martelarenplein (station) Leuven. De kleine toer (7km binnenstad) vertrekt om 20u, de grote toer (Kessel-lo) vertrekt omstreeks 20.45u. De deelname is gratis en er is geen inschrijving nodig.

De T-Man Roller & Bike parade is een organisatie van BelgiumRollers Bee Groupe, die overal in België dergelijke parades organiseert, samen met RSC Heverlee.

OPGELET!
Bij regenweer gaat de parade niet door. Bericht van bevestiging of annulering op www.RSCHeverlee.be of op de Facebook pagina.

Zorg ook voor jouw veiligheid: rij volgens de wettelijke voorschriften; voorzie bij duisternis verlichting voor en achter; volg de instructies van politie en begeleiders en draag voldoende bescherming (zéker de helm, maar polsbeschermers zijn ook altijd nuttig).

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Leuvense Roller & Bike Parade nu woensdag”

Foto’s van de Leuvense Roller & Bike parade « Leven in Leuven
(on juni 18th, 2014 at 23:24)

[…] Enkele foto’s van de start van de Leuvense Roller & Bike parade: […]