Supporter voor de Rode Duivels in Vleugel F

In Jeugdcentrum Vleugel F kan je kijken naar alle WK-matchen van de Rode Duivels. Er wordt een groot scherm geplaatst en iedereen doet mee met de voetbalgekte: toeters, bellen en vooral veel driekleurigheid. Wees een echte supporter en moedig het Belgische team aan met een leuke outfit.

Jeugdcentrum Vleugel F zendt alle matchen van de Rode Duivels uit. Zondag 22 juni is het familieavond, speciaal voor ouders en hun (jonge) kinderen. Dirk Vansina: “Heel wat kinderen leven helemaal mee met de Rode Duivels en zijn hevige supporter. Maar vaak worden de WK-matchen uitgezonden op een plaats waar kinderen zich niet thuis voelen. Daarom organiseren we een editie speciaal voor hen. Zo kunnen ook zij zich helemaal uitleven.”

Programma

  • Dinsdag 17 juni 2014 om 18.00 uur: België – Algerije;
  • Zondag 22 juni 2014 om 18.00 uur: België – Rusland. Deze avond is gericht op ouders en hun (jonge) kinderen (maar iedereen blijft welkom);
  • Donderdag 26 juni 2014 om 22.00 uur: Zuid-Korea – België. Vzw Straatrijk zorgt voor, tussen en na de match voor Braziliaanse animatie.

Als de Rode Duivels de twee ronde halen, wordt het programma aangevuld.

Iedereen is welkom in duivelse outfit in de ontmoetingsruimte in Vleugel F, Brusselsestraat 61a, 3000 Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.