Kunstbeurs in Faculty Club

kunstbeurs

Dit weekend vindt de zesde editie plaats van de kunstbeurs in de Faculty Club Leuven ten voordele van de Leuvense Navelstrengbloedbank. De Navelstrengbloedbank verzamelt seders 1997 het navelstrengbloed van pasgeborenen. Navelstrengbloed bevat immers genoeg stamcellen om een ander kind met leukemie potentieel het leven te redden. Op zaterdag 21 juni 2014 van 11 tot 21 uur en op zondag 22 juni van 11 tot 17 uur stellen 40 hedendaagse kunstenaars tentoon in 12 zalen in het historisch kader van de Faculty Club. Een groot deel van de verkoop van de kunstenwerken komt ten goede aan de Navelstrengbloedbank.

De officiële opening met receptie vindt plaats op zaterdag 21 juni 2014 om 19 uur en zal ingeleid worden door Dhr. Herman Van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad en Prof. Marc Boogaerts.

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.