24ste editie Colora festival – zomerprogramma

Vorig jaar bleek het driedaags Colora festivalweekend op de twee binnenpleinen van school De Zevensprong een succes. Ook de integratie van het jonge Cha Cha festival van de Belgisch-Congolese organisatie Bana Leuven in het Colora festivalweekend was een meerwaarde. Daarom wordt de vierentwintigste editie van Colora festival opnieuw ingezet met een zomers driedaags festivalweekend op dezelfde locatie, met de enthousiaste medewerking van Cha Cha festival en school De Zevensprong.

Colora festival blijft zo een kwaliteitsvol, gezellig en kleinschalig wereldmuziekfestival. Via de universele taal muziek wordt het positieve van de interculturele samenleving in de verf gezet.

Op het zomerse festivalweekend is ruimte voor infostands en interculturele ontmoeting. De uitgebreide drankkaart en gekleurde hapjes en eten blijven behouden. Bovendien zijn er nog meer diverse randactiviteiten en (kinder)animatie, gaande van een tentoonstelling over Cultuur in koninkrijk Congo, over kortfilms uit diverse culturen voor jong en oud tot diverse workshops, interactieve streetart, springkasteel en grime.

Meer informatie vind je op www.colora.org of de laatste nieuwsjes via de facebookgroep van Colora festival.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.