Muzikale ‘iet me ziel’ wandelingen

Lennaert Maes en Andries Boone organiseren een muzikale wandeling door Leuven. Ze brengen je al wandelend langs enkele van Leuvens mooiste punten die op ‘iet me ziel‘ bezongen worden zoals de ‘boom van groot verdriet’, het standbeeld van Paepe Thoon of langs fijne verborgen parkjes, of volkscafĂ©’s van vroeger. Tijdens de wandeling vertolken Lennaert en Andries op een achttal plaatsen de songs uit het album, met stukjes omkadering. In het midden van de wandeling is er een pauze met een passend streekbier. De wandeling duurt ongeveer 3 uur. Ofwel betaal je 7,5 euro voor een wandeling met streekbier, ofwel betaal je 15 euro voor de wandeling, streekbier en CD.

Inschrijven is verplicht!. De wandelingen gaan door op:

  • zondag 31 augustus 2014 van 10 uur tot 13 uur (facebook)
  • zondag 7 september 2014 van 10 uur tot 13 uur (facebook)
  • zondag 14 september 2014 van 10 uur tot 13 uur (facebook)

Meer informatie en ook de info om je in te schrijven kan je vinden op de website van ‘iet me ziel’.

iet_me_ziel_cd_leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.