Dewerf

De Werf heeft één van de gezelligste terrassen van Leuven, ze fleuren het Hogeschoolplein dan ook helemaal op. We schoven aan een tafeltje en bestelden een groot déjeuné en een verse fruitsap. Al gauw was ons tafeltje strak gevuld met cornflakes, penskes, spek, gebakken appeltjes, gekookt eitje, boterhammen, boter, confituur, choco, kaas, vers fruit en een kopje thee. Het fruitsap kan hier niet verser, je mag het namelijk zelf persen, weer typisch Dewerf. We vertrokken met een volle buik en goed humeur. Ook de rest van de kaart zag er goed uit, geen wonder dat het knabbel -en babbelcafé zo populair is.

De Werf, hier kom je voor een goei déjeunéke.

de-werf

Praktisch
Hogeschoolplein 5, 3000 Leuven
016 23 73 14
http://www.dewerf-leuven.be

Deze post verscheen oorspronkelijk op Leuvenlicious

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.