Derde editie van éCouter kiest voor lokaal talent

Na twee goed gesmaakte edities van buurtfeest éCouter stellen we dit jaar met trots de derde editie voor. Het buurtfeest zal plaatsvinden op zaterdag 23 augustus 2014 in de Pieter Coutereelstraat/Zevenslapersstraat. De locatie blijft dezelfde, het opzet ook: een gezellig feestwaar jong en oud welkom zijn.

Vanaf 13 uur is iedereen welkom. éCouter biedt naar goede gewoonte heel wat animatie aan, zoals het Rad van Fortuin, springkasteel, kindergrime, … Je kan je ook inschrijven om deel te nemen aan de 60-seconden-competitie. In teams van twee word je onderworpen aan enkele ludieke en uitdagende proeven. Er valt ook een leuke prijs in de wacht te slepen! Wie liever wat minder actief bezig is, kan genieten van koffie en taart.

Voor onze acts kiest de organisatie dit jaar bewust voor nog meer Leuvens Talent. Vanaf 17 uur kan je uit de bol gaan op covers uit de 70’s en 80’s onder de vakkundige leiding van Rock Bottom en genieten van de ingetogen sfeer van A Gentleman en de catchy popdeuntjes van The Love Compartment. Later op de avond kan je mee rocken met niemand minder dan Big Bill. De eer om af te sluiten valt dit jaar te beurt aan professionele feestjesbouwers Berry Quincy.

Op éCouter kan je uiteraard ook gewoon iets eten en/of iets drinken. Het eten en de drank worden aangeboden aan democratische prijzen.

Wie daarna nog niet naar huis wil, kan terecht bij Harry in de Cuythoek of op Soon Come, het festival dat die dag in Den Bruul plaatsvindt.

flyer-eCouter-2014

Meer info over éCouter op: http://www.ecouter-leuven.be of http://www.facebook.com/eCouterLeuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.