Zevende PickNick in het park op zondag 3 augustus

Nu zondag 3 augustus 2014 vindt de zevende editie van PickNick in het Park plaats in het Leuvense stadspark. Het thema van deze editie is trollen en elfen. Groot én klein: wie verkleed komt, heeft een streepje voor. Zoals steeds krijgt iedereen die op voorhand inschreef het gegeerde picknickdekentje, een ontbijtkoek, iets fris en een kopje koffie of thee. Naar verwachting zullen er ongeveer 1000 picknickliefhebbers hun opwachting maken. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, zal dat aantal nog lichtjes stijgen.

Omstreeks 12:30 uur doet schepen van cultuur Denise Vandevoort de prijsuitreiking: een mooie picknickmand voor het gezelschap dat zich het leukst liet inspireren door het thema. Voor de kindjes zijn er aparte prijzen.

PickNick in het Park ontstond destijds op initiatief van stadskok Jeroen Meus. Lekker eten, gezellig samenzijn en nieuwe vrienden maken. Meer moet dat nog steeds niet zijn.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.