De Bakermat organiseert ‘milksie’ wedstrijd om borstvoeding te promoten

Vroedvrouwenpraktijk De Bakermat, een Leuvense organisatie die borstvoeding promoot, organiseert ter gelegenheid van de Internationale Week van de borstvoeding een originele wedstrijd. Dit om borstvoedende moeders een hart onder de riem te steken en het taboe rond borstvoeding in het openbaar verder te doorbreken: veel moeders ervaren immers nog steeds weerstand bij het voeden van hun baby in het openbaar.

Vroedvrouwenpraktijk De Bakermat nodigt moeders uit om een originele en toffe ‘Milksie’ (borstvoedingsselfie) te posten op de Facebookpagina van De Bakermat. De wedstrijd loopt van vrijdag 1 tot donderdag 7 augustus 2014. De winnaar wordt op vrijdag 8 augustus verkozen en ontvangt een leuke prijs.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.