PickNick in het Park lokt 1100 bezoekers

Afgelopen zondag vond in het Leuvense stadspark de zevende editie van PickNick in het Park plaats.
Het park zat goed vol, met meer dan 1100 picknickfans.

“Het was stadskok Jeroen Meus die tijdens ‘zijn ambtstermijn’ als cultureel stadsambassadeur het idee lanceerde voor deze oergezellige picknick,” vertelt schepen van cultuur Denise Vandevoort. “Jeroen wilde mensen gezellig samen laten eten, zonder al te veel poespas. Iedereen vult zijn eigen picknickmand, zakt af naar het park, vleit zich neer in het gras en keuvelt met vrienden boven een lekker en zelfgemaakt maal. De formule was een instant succes.” “Die eenvoud zorgt er voor dat PickNick in het Park blijft smaken,” lacht schepen Vandevoort, “ook na zeven edities. Veel gasten zijn er trouwens van de eerste editie bij. Je herkent ze meteen aan hun mooie collectie picknickdekentjes, die elk jaar weer een succes zijn. Sommige mensen kennen mekaar ook ‘gewoon’ van op de picknick. Of er ooit al een koppeltje onstaan is, durven we niet zeggen, maar als die er zouden zijn, mogen ze dat altijd laten weten. In elk geval: afspraak volgend jaar voor editie acht!”

DeniseVandevoortenCorneel
schepen Denise Vandevoort en Corneel: hij won een van de prijzen als best verklede elfje

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.