Piknik Musik goes Piknik Klassik

Zondag 10 augustus strijkt Piknik Musik neer in één van hun favoriete groene plekken in Leuven: de groene arena in het provinciaal domein. Het belooft een onvergetelijke editie te worden met een unieke performance: het wordt even Piknik Klassik.

Voor de derde maal doet Piknik Musik het provinciaal domein aan. Voor deze editie voegen ze een extra kruiding aan het gekende recept toe. Na de passage van de stadssopraan achter de draaitafels twee jaar geleden, werd dit jaar Kartelle gevraagd voor een uniek klassiek concert. Te midden van een reusachtig picknickkleed reist zangeres Louise Kuyvenhoven met de Piknik bezoekers doorheen de wondere wereld van de opera. In twee korte performances om 14u en 16u kan je languit aan de voeten van de zangeres van een hapje of drankje genieten. Naast het klassieke geweld heeft Piknik Musik nog steeds de gekende formule met eet- en drankstandjes en DJ-sets van This Place is a Mess, Dj Maniok, Poldoore, The Whatevers en Mr. Leenknecht.

2013-05-01 13.46.39

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.