Stillestraatjes buurtmarkt in Kessel-Lo op zondag 31 augustus

Op zondag 31 augustus 2014 van 10:00 tot 14:00 vindt voor de derde keer de Stillestraatjes buurtmarkt plaats in Kessel-Lo. Het is een buurtmarkt van en voor de buurt die georganiseerd wordt door de meters van verschillende speelstraten: een gezellige mix van snuisterijen, lekkere hapjes, verborgen schatten van op zolder en een gemoedelijke sfeer. Als je je inschrijft kan je ook zelf een standje plaatsen op deze markt. Ondertussen zijn er al meer dan 50 inschrijvingen, dus ieder vindt er zijn gading!

De Stillestraatjes buurtmarkt gaat door in de driehoek Koningin Astridlaan (van nr. 26 tot 63), de Stijn Streuvelslaan (van nr. 6 tot 50) en de Peter Benoitlaan (van nr. 1 tot 27) in Kessel-Lo (Leuven).

Meer informatie kan je vinden op de website van de Stillestraatjes buurtmarkt en op het FaceBook event.

de_stille_straatjes_buurtmarkt_kessel-lo_affiche-2014

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.