Het Verlangen naar meer

We komen altijd met veel plezier in de Mechelsestraat, zeker nu we het Verlangen naar meer hebben ontdekt tijdens onze zoektocht naar de Leuvense ontbijtjes. Het terras en ruime keuze aan broden konden we gewoonweg niet weerstaan. Nadat we een tafeltje bemachtigd hadden werd ons als ontbijt spek en eieren aangeboden, we vulden dit aan met een chocoladebroodje, bolus en koffie verkeerd. Zowel binnen als buiten heerst er een huiselijke sfeer.

Bij de bakkerij kan je terecht voor heerlijke broden, die worden gebakken door Yves Guns, een gerenommeerde artisanale bakker, maar wij combineren dit het liefst met een lekker kopje koffie dat het Verlangen naar meer ook verzorgt. De naam is in ieder geval goed gekozen want wij willen nog veel meer van de uitgebreide menukaart proberen.

Ons advies: loop hier niet zomaar voorbij!

2

11

Praktisch
het Verlangen naar meer
Mechelsestraat 17, 3000 Leuven
hetverlangennaarmeer.be

Deze post verscheen oorspronkelijk op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.