Het T-Huisje in Kessel-Lo

Een tijdje geleden kregen mijn vriend en ik een bon cadeau voor een ontbijt in het T-Huisje in Kessel-Lo. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik voorheen nog nooit van het T-Huisje gehoord had. Het ligt dan ook een beetje buiten onze normale actieradius. Gelukkig ontdekken wij graag nieuwe dingen en het T-Huisje, dat kan ik alvast verklappen, was een heel fijne ontdekking.

De bon was voor twee personen, maar het leek ons leuk er te gaan eten samen met een Japanse vriendin die we een weekje te gast hadden. We reserveerden via e-mail voor drie personen en waren erg benieuwd wat onze vriendin ervan zou vinden.

Het T-Huisje is een erg knusse en huiselijke plek gelegen in een mooie woonwijk in Kessel-Lo. We voelden ons meteen thuis. Het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd: warme koffiekoekjes, ovenvers brood, meer beleg dan we op konden én een vers gekookt eitje. De ontbijttafel was heel feestelijk gedekt (we aten er ten tijde van de Wereldbeker, dus de Belgische driekleur werd niet vergeten). Natuurlijk bestelde ik een thee, als je gaat ontbijten in een établissement met de naam T-huisje  kan dat moeilijk anders. Het thee-aanbod was overweldigend, maar het was de combinatie van rode appel, hisbiscus, camille en kaneel die mij het meeste aansprak. De vriendelijke uitbaatster bracht ons onze warme dranken en liet ons vervolgens alleen zodat we gezellig onder ons drieën konden keuvelen. De thee was echt heerlijk en de koffie van mijn tafelgenoten smaakte ook.

Heel leuk waren de spreuken die we bij onze borden vonden. Het zijn dit soort kleine details die van ons bezoek aan het T-Huisje een schot in de roos maakten.

Het T-Huisje is elke dag open van 13u tot 17u. Behalve op woensdag en zondag. Je kan er ook terecht voor een ontbijt, brunch, etentje of een T-Tafel, maar dit kan enkel op aanvraag.

IMG_5035

IMG_5038

IMG_5039

IMG_5041

Praktisch
Het T-huisje
PellenbergsTraaT 154
3010 Kessel-Lo
http://t-huisje.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.