Tango aan’t station op zaterdag 16 augustus en zaterdag 30 augustus

Nu zaterdag 16 augustus 2014 vanaf 19:30 gaat de 4de editie door van “Tango aan’t station” op het Martelarenplein in Leuven en deze keer met een flinke scheut neotango. Voor 5 euro kan je een tombola lotje kopen waarmee je kans maakt op een waardebon van 100 euro voor dansschoenen bij Ritmik. Bij aanhoudende regen wordt er uitgeweken naar binnen, naar de dansruimte in café Sport. Inkom: vrije bijdrage. De muziek wordt verzorgd door Tangodj Jé.

Zaterdag 30 augustus is er op dezelfde locatie de openluchtmilonga van El Balcon.

Meer informatie op het facebook event van Tango aan’t station.

Tango in Plaza Dorrego
Tango, door Brian Barbutti via Wikimedia Commons

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.