Sporty Ski lanceert nieuwe website

Sporty Ski is een kleine Leuvense vzw , die onder andere reeds jaren gespecialiseerd is in de organisatie van wintervakanties voor jonge, sportieve gezinnen. Drijvende kracht achter Sporty Ski is Dirk, gediplomeerd skileraar aan de Franse Skischool. Dirk zijn grootste passie is sport en hij doet niets liever dan deze passie overdragen op anderen. Hij gelooft rotsvast in het belang van sport voor kinderen en legt de focus op het zo vroeg mogelijk aanleren van de juiste vaardigheden. Aan Dirk zal het alvast niet gelegen hebben dat onze jeugd te weinig beweegt!

Om het aanbod van Sporty Ski meer bekend te maken bij het grote publiek, kreeg de website een grondige make-over. Ter gelegenheid van deze lancering ging Leven in Leuven praten met twee klanten van Sporty Ski, Peter en Nathalie.

LiL: Hoe leerden jullie Sporty Ski kennen?

Peter en Nathalie: Wij leerden het aanbod van Sporty Ski kennen via Seppe, onze oudste zoon van vijf. Hij kreeg via het school een folder mee over het aanbod van Sporty Ski en wij waren direct gecharmeerd. Wij zijn namelijk allebei fervente skiërs, maar we zagen wat op tegen de rompslomp en het gesleur van het gaan skiën met 2 kleine kinderen (twee en vijf). Tot we de formule Little Kids van Sporty Ski ontdekten.

LiL: Jullie klinken enthousiast. Kan je iets meer vertellen over deze formule?

P&N: Zeker! Wat het aanbod van Sporty Ski zo bijzonder maakt, is de gepersonaliseerde aanpak. Wij logeerden in een klein familiehotel waar enkel gasten verbleven die met Sporty Ski reisden. De formule met vol pension én kinderopvang zorgde ervoor dat we ons nergens zorgen over moesten maken en dat we zelf ook konden genieten van deze vakantie. Onze oudste zoon Seppe volgde elke voormiddag skiles bij Dirk, terwijl de jongste in het hotel zelf door professionele begeleiders met veel liefde opgevangen werd.

LiL: Vonden de kinderen het leuk?

P&N: Absoluut! Na slechts 1 week les bij Dirk kon onze zoon Seppe bijna perfect skiën. Wij hadden niet verwacht dat Seppe het skiën zo vlug onder de knie zou krijgen. Het feit dat de lessen in het Nederlands gegeven worden, heeft hier zeker aan bijgedragen. Dirk beschikt dan ook over uitstekende didactische kwaliteiten om de kinderen de juiste technieken aan te leren.

Sander was natuurlijk nog te klein om te leren skiën. Gelukkig werden er allerlei leuke activiteiten voor de kleintjes georganiseerd. Zo ging Sander zelfs een keertje met de slee naar het dorp om daar een pannenkoek te gaan eten. Of ging hij kijken hoe zijn grote broer het op de ski’s deed.

In de namiddag hadden we de keuze: ofwel onze kinderen in de opvang laten en zelf nog wat skiën ofwel gezellig iets samen doen met het ganse gezin. Onze oudste zoon Seppe wilde vaak niets liever dan in de opvang blijven om te spelen met zijn skivriendjes.

De keuzevrijheid om je dag zelf in te delen en de uitstekende omkadering maakten dat we volop hebben kunnen genieten van deze vakantie. Sporty Ski zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was: de ligging van het hotel vlakbij de piste was perfect en het skimateriaal was tiptop in orde. ’s Avonds aten eerst de kinderen, zodat deze op tijd in bed konden. Vervolgens konden wij op ons gemak tafelen en daarna iets drinken met de andere gasten in de bar. De uitbater van het hotel waar we verbleven, stond trouwens zelf in de keuken. De driegangenmaaltijden waren erg lekker en verzorgd. En ’s avonds geen geforceerde animatie, neen, gewoon authentieke gezelligheid terwijl de kinderen boven in hun bedje lagen te ronken.

We hebben met ons vieren enorm van deze vakantie genoten. Doordat er ook andere koppels met kinderen in hetzelfde hotel logeerden, hielp iedereen mekaar en verliep alles erg vlot. Je zag gewoon dat de kinderen er ook van genoten, wat maakte dat wij, als ouders, echt konden relaxen. Volgend jaar zijn we zeker opnieuw van de partij.

LiL: Dankjewel voor het gesprek!

De nieuwe website van Sporty Ski vind je op http://www.sportyski.be .

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.