Derde editie éCouter opnieuw schot in de roos

Afgelopen zaterdag vond de derde editie van éCouter plaats, een buurtfeest in de Pieter Coutereelstraat en de Zevenslapersstraat in Leuven. Ondanks de dreigende wolken en enkele buien in de vroege namiddag waren de weergoden het feest nadien goed gezind.

De festiviteiten werden afgetrapt rond 12.30 u met originele kinderanimatie, koffie en taart en een leuke muziekworkshop voor kinderen. Vanaf 16 u mochten Rock Bottom en A Gentleman het podium opwarmen voor Leuvense kleppers als The Love Compartment, Big Bill en Berry Quincy.

Grote opluchting ook voor publiek, organisatie en niet in het minst voor de bandleden zelf dat het optreden van Big Bill – na de appelflauwtes van Armand Hombroeckx tijdens de vorige twee optredens – deze keer vlekkeloos verliep. Armand zelf wist ons te vertellen dat hij zich de hele tijd op zijn gemak voelde en met plezier nog eens terugkomt naar zijn oude buurt. En dat gevoel is zeker wederzijds!

Met temperaturen rond de 15°C werd dit de meest frisse editie van éCouter, maar dat was niet aan de opkomst en de ambiance te merken. De Zevenslapersstraat liep goed vol en er werd gedanst, gefeest en gedronken alsof het een warme zomeravond was.

400 falafels, 200 pensen, 8 vaten bier en 14 bakken Wolf later kan de organisatie terugblikken op een zeer geslaagde editie van éCouter. Het smaakt alvast naar meer…

DSCN1111

DSC_0172

DSC_0233

DSC_0375

DSC_0202
Foto’s (c) éCouter

Meer foto’s.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.