Tiense om te zien 2014: brocanterie en (jeugd)braderie op zaterdag 27 september

Op zaterdag 27 september 2014 gaat, na een onderbreking van 12 jaar, de 3de editie van de braderie, Tiense om te Zien 2014, van start. Naast de gewone braderie en brocanterie is er nu ook voor het eerst een bescheiden jeugdbraderie. Op deze jeugdbraderie mogen alle verenigingen die iets met jeugd te maken hebben, inkomsten ronselen, zichzelf voorstellen, leden werven of er gewoon fijne dag van maken. Er komen diverse jeugdorganisaties met binnen- en buitenlandse projecten, Scouts, enz… Dezelfde dag is het ook Dag van de Klant dus ook Unizo Leuven zal aanwezig zijn.

Deze gebeurtenis staat in het licht van de heropleving van de wijk BTS (Boven Tiensestraat). Het aantal handelaars groeit in deze wijk en investeringen zoals de Vesaliussite nast Groep T en VTI zorgen mee voor een heropleving.

tiense_om_te_zien_braderie_brocanterie_leuven

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Tiense om te zien 2014: brocanterie en (jeugd)braderie op zaterdag 27 september”

Tiense om te Zien 2014 « Leven in Leuven
(on september 28th, 2014 at 14:27)

[…] volk deze zaterdag op de braderie en brocanterie in de Tiensestraat. Een prachtig herfstzonnetje lokte veel ge├»nteresseerden naar de talrijke kraampjes om te […]