Chapeau Concert met Dr. Eugene

Op donderdag 4 september om 19.30u verwennen de 4 muzikanten van Dr. Eugène je oren met hun verfrissende muziek. Zelfgeschreven melodieën en teksten dompelen je onder in een vernieuwend klanklandschap vol warme verrassing en speels experiment. Of zoals een toehoorder op een concert het verwoordde: “Muziek die balanceert op de grens tussen complexiteit en subtiliteit”.

Nyckelharpa, viola d’amore, accordeon, gitaar, contrabas en zang toveren dansbare akoestische luistermuziek te voorschijn.

Met deze keer ook een voorprogramma: Pieter Thijs. Don Pedro is van kleinsaf aan met muziek bezig. Hij speelt al een goeie 20 jaar viool, maar heeft zich enkele jaren geleden de gitaarbeginselen eigen gemaakt. Sindsdien speelt hij covers en schrijft hij af en toe een eigen nummer, in de stijl van country en folk.

Chapeau-concerten zijn akoestische optredens met maximaal contact tussen publiek en artiest. De inkom is gratis. De muzikanten krijgen de opbrengst van een ronde met de hoed.
Volgende chapeau-concerten:

  • 1 oktober: Ethnosphere
  • 4 november: Transatlantic Chilean Folk Ensamble
  • 2 december: Dory and Gray

Place to be: Het Wereldcafé op het Helleputteplein

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.