De Dijleschuimers stellen voor: nieuwe bieren en nieuwe comedians

Op zaterdag 6 september organiseren De Dijleschuimers vzw een Comedy & Bier-avond in De Zoenk (Overwinningstraat 96 te Kessel-Lo). De Zoenk is makkelijk bereikbaar met de buslijnen 7, 8 en 380, afstaphalte Sint-Franciscuskerk. Daarna nog 400 meter stappen de Overwinningstraat (zijstraat Tiensesteenweg) in en je bent ter plaatse.

Niet alleen worden een aantal nieuwe bieren aangeboden, je leert ook enkele nieuwe comedians kennen. De avond start om 19.00u stipt en begint met een proeverij van een aantal nieuwe bieren. Gedurende 2 sessies van ongeveer een uur elk, met pauze, maak je dan kennis met de humor van nieuw comedy-talent. De bar blijft ondertussen open en ook achteraf kan er nog nagepraat worden terwijl je de nieuwe bieren verder ontdekt of je avond afsluit met een klassieker of, als BOB, met een frisdrank.

Inschrijven kan tot en met woensdag 3 september via info@dijleschuimers.be. Bij inschrijving is betaling op rekening van De Dijleschuimers vzw verplicht. Voor de optredens en de proevertjes betaal je € 8,00 bij inschrijving voor woensdag 3 september, of € 10,00 aan de kassa. De ganse avond worden dranken aangeboden aan democratische prijzen. Iedereen is van harte welkom.
Meer info kan je vinden op www.dijleschuimers.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.