Kermis vandaag officieel geopend!

Vandaag werd om 18.00u de septemberkermis officieel geopend door de kinderen die de tekenwedstrijd voor het ontwerp van de affiche wonnen. Dit jaar waren er 150 deelnemers, waaruit 9 winnaars (Femke Schievers, Arne Roskin, Anaïs Caers, Hanne Van Passel, Mathhias Roosen, Tommaso Redolfi, Jorre Van Passel, Margaux Vleminckx en Elena Laura Redolfi) werden gekozen. Van deze tekeningen zijn er affiches en 25.000 placemats gemaakt, die worden verdeeld over een aantal Leuvense tavernes/restaurant. Iedere winnaar kreeg een vrijkaart voor een 20-tal attracties en elk aanwezig kind kreeg op de kermis een verrassingskaart.

Van 5 september tot 24 september staan er op het Mgr. Ladeuzeplein, het Herbert Hooverplein en de Oude Markt in totaal 72 attracties. Nieuw dit jaar zijn de Break Dance en de G-force op het Mgr. Ladeuzeplein) en de beach-boten op het Herbert Hooverplein.

Gisteren werden na een controleronde alle attracties gecontroleerd en veilig bevonden. De controleronde verliep dit jaar zeer vlot, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van een veilige kermis.

Vergeet niet dat op  vrijdag 12 september om 22.30u het jaarlijks vuurwerk in het stadspark plaatsvindt. Op woensdag 24 september is het verminderingsdag.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.