OPEK Ontploft

Heel de Vaartkom – @ OPEK – daverde vrijdagavond 05 sep 2014 met o.a. de 9-koppige feestband BLACK MANGO en niemand minder dan DJ BOBBY EWING van DB GALAXIE.

BLACK MANGO is een topmix van klassieke jazzmuzikanten. Ze stopten latin, hip-hop, jazz en funk in eigen hedendaagse nummers.
De hele avond veroorzaakte het live werk van VJ DAXX een explosie van beelden boven op het dak van OPEK. Vzw Straatrijk gaf tezamen met jonge Leuvense talenten om 18u de aftrap met BREAKDANCE showcases en jamsessions.
Verschillende DJ’s zorgden verder voor ambiance op de dansvloer, en wie wat wenste te bekomen kon zich begeven naar de LOUNGE BAR of zich tegoed doen aan Marokkaanse en andere Worldkitchen-lekkernijen. #OPEKontploft

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.