mijnLeuven zoekt 12 creatieve Klimaatambassadeurs

De 12 Klimaatambassadeurs zullen gedurende 12 maanden 12 uitdagingen aangaan waarbij ze op verschillende creatieve manieren onderzoeken hoe je in een duurzame stad kan leven, wonen en je verplaatsen. De resultaten van die onderzoeken toveren ze om tot een volledig uitgewerkte radioreportage, TV reportage of artikel voor de krant of het mijnLeuven magazine. Daarbij worden ze ondersteund door vier professionele coaches. De Klimaatambassadeurs gaan ook op internationale uitwisseling, organiseren een expo in scholen en verwerken hun doorleefde mening in beleidsaanbevelingen voor de stad, het jeugdwerk … Zo willen ze leeftijdsgenoten prikkelen, stimuleren en inspireren om bewust om te gaan met de klimaatproblematiek.

Stel je kandidaat
Wie tussen 15 en 20 jaar oud is en zin heeft om Klimaatambassadeur te worden, kan zich kandidaat stellen op www.mijnleuven.be/klimaatambassadeurs. Wie wil kennismaken met het project, kan op woensdag 24 september 2014 om 19.30 uur afzakken naar jeugdcentrum Vleugel F voor extra informatie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.