Scala & Kolacny Brothers zingt voor Make-A-Wish

Voor de Kolacnybroers en hun Scalazangeressen gaat dit najaar een zoveelste droom in vervulling. Zij pakken hun koffers voor een langverwachte tournee doorheen Singapore en Zuid-Korea. Ze zullen er optreden in prestigieuze concertzalen, waaronder het bekende “The Star” in Singapore.

Maar de avond vóór vertrek is voor Scala minstens even belangrijk. Dan staan ze nog op het podium van het Centraal Auditorium op campus Gasthuisberg, voor een exclusief benefietconcert ten voordele van Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen.

De broers Kolacny dragen Make-A-Wish® – dat sinds haar ontstaan in 1990 al meer dan 2000 hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling liet gaan – al jaren een warm hart toe. Naast het najagen van eigen dromen en ambities, roept Scala nu haar fans op om samen met hen ook de hartenwensen van levensbedreigend zieke kinderen te helpen uitkomen.

Meer informatie en tickets op www.makeawish.be/scala.htm of via http://scalachoir.com.

Affiche_Scala

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.