Wereldcafé organiseert: Groote oorlog Wandeling op 21 september

coop

Augustus 1914, een golf van terreur spoelt over Leuven. Mensen ondervinden aan den lijve wat oorlog betekent. Kijk mee naar de eerste wereldoorlog door de ogen van mensen van toen en laat je onderdompelen in de leefwereld van 100 jaar geleden.

Wereldcafé Leuven nodigt je uit op een wandeling over de eerste wereldoorlog in Leuven, op zondag 21 september om 14u. Eén van de Wereldcafé vrijwilligers, Hilde Verboven loodst je door het Leuven van 1914. De wandeling duurt ongeveer twee uur, met verschillende stopplaatsen onderweg. Vertrek om 14u in het Wereldcafé, dat voor de gelegenheid open is. Er kunnen maximaal 20 mensen mee. Schrijf dus snel in via dit inschrijvingsformulier!
Als er veel inschrijvingen zijn, wordt er een tweede wandeling georganiseerd

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.