Piknik Musik voor het eerst in Rotselaar

Piknik Musik sluit op 21 september de zomer af en dit op een wel heel unieke locatie. Voor de eerste maal trekt Piknik Musik buiten de Leuvense grenzen. In samenwerking met de gemeente Rotselaar strijkt Piknik Musik haar dekentje op het strand aan het meer van Rotselaar.

Samen met de twee Jeugdhuizen Mena en Floere Bloes werd een editie op maat van Rotselaar uitgewerkt. Het werd een mooie mix van lokaal en jeugdig talent met Discobar de Zalmkes, Dizzy Dancer en Dektro. Met Maverick wordt de Leuvense connectie onderhouden. Als afsluiter wisten ze als klap op de vuurpijl TLP te strikken voor een aangepaste drie uur duren de Piknik set. Ook de verschillende eetstanden zijn een bonte mix van handelaars uit Rotselaar, Leuven en ver daarbuiten. Met het stralende nazomerweer belooft het alvast een mooie editie te worden.

PIKNIK2_015
foto: Tim Sallé

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.