Cinema ZED opnieuw van start op 17 september

zed

Op 17 september opent Cinema ZED de deuren voor een nieuw goedgevuld seizoen van recente releases, festivaltoppers, klassiekers, zeldzame filmparels en verrassende ontdekkingen. Het programma loopt tot eind oktober dus neem alvast je agenda erbij en boek je tickets!

Het seizoen gaat van start met tal van recente releases die in de zomermaanden werden uitgebracht zoals ‘Deux jours, une nuit’ van de broers Dardenne, ‘Winter Sleep’, de grote winnaar van Cannes en uiteraard ‘Boyhood’, het magnus opus van Richard Linklater.

Last Minutes, de thematische reeks van de maand, zoekt het nog even in de vakantiesfeer met de culinaire roadmovie ‘The Trip to Italy’, de overlevingstocht ‘Tracks’, de vakantieckomedie ‘Club Sandwich’ en in ‘The Cloud of Sils Maria’ trekt Juliette Binoche naar de Zwitserse Alpen.

Er staan ook opnieuw veel documentaires op het programma met onder meer een selectie straf Belgisch werk uit het programma van DOCVILLE 2014 (‘9999′, ‘Feel My Love’ en ‘Desert Haze’) en de avant-première van Nick Cave’s ‘20.000 Days on Earth’.

Tot slot gaan de Filmklassiekers weer van start, kan je tijdens STUK START genieten van enkele Guilty Pleasures van de ZED-ploeg (‘Dirty Dancing’! ‘Police Academy’!) en staat er ook iedere woensdag- en zondagnamiddag een jeugdfilm op het programma. Over die laatste lees je alles in de nieuwe Jeugdfilmfolder.

Nieuw vanaf dit seizoen: het kortingstarief voor de kinderfilms en voor films na 22u!

Ontdek het volledige programma op www.cinemazed.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.