Leuvens Topsportpaspoort gaat digitaal

Het stadsbestuur van Leuven lanceert samen met de universiteit het digitale Topsportpaspoort. “Met de ontwikkeling van het Topsportpaspoort geven we Leuvenaars de kans om te proeven van ‘topsport van eigen bodem’. Het is een aantrekkelijke formule die houders het recht geeft op het bijwonen van sportieve topevenementen van onze Leuvense topsportclubs”, zeggen schepen van Sport Els Van Hoof en vicerector Dr. Rik Gosselink van de KU Leuven. “Sinds de ondertekening van het Topsportcharter door Stad en universiteit in 2011, werken we samen met verschillende topclubs en de Sportraad aan de uitbouw van een sterk topsportbeleid. Alle partners engageren zich sindsdien om kennis en expertise uit te wisselen ter ondersteuning van topsport in Leuven”, luidt het.

Topsportpaspoort
Het digitale Topsportpaspoort kost € 30 en kan zeer eenvoudig online worden gekocht en afgeprint. Het biedt 10 topevenementen aan van de verschillende sportclubs binnen het Topsportplatform. De deelnemende clubs zijn OHL (voetbal), Leuven Bears (basketbal), Haasrode Leuven (volleybal), Hockey Club Leuven (hockey) en Daring Club Leuven (atletiek).
“Zij geven met het Topsportpaspoort heel wat sportieve deals in ruil. Iedere club biedt minstens 2 aantrekkelijke wedstrijden en/of evenementen binnen dit paspoort aan. Bij aankoop heb je recht om 10 wedstrijdtoppers bij te wonen. Een makkelijke formule”, weet Els Van Hoof.

“De voordelen van het digitale Topsportpaspoort zijn ongetwijfeld het gebruiksgemak. Je bestelt het gewoon vanuit de huiskamer. Bovendien moet de houder niet onmiddellijk bij aankoop beslissen welke 10 wedstrijden hij wil bijwonen. Die selectie mag gedurende het ganse sportjaar gebeuren. Tijdens het sportseizoen wordt het Topsportpaspoort nog aangevuld met heel wat extra deals en wedstrijden met sportieve prijzen. Het voorbije seizoen waren dat onder meer gratis toegang tot het Vlaams Kampioenschap Turnen en de Leuvense Cyclocross, gratis toegangskaarten voor wedstrijden van ijshockey en vip-toegang tot diverse sportevenementen waaronder het nationale damesvolleybalteam Yellow Tigers. Houders van het digitale Topsportpaspoort zijn dus altijd de winnaar”, lacht de Sportschepen.

Het digitale Topsportpaspoort kost € 30 en is verkrijgbaar via www.tofsport.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.