KLZC viert 100 jarige werking in stijl

In april 1914, dankzij de opening van het zwembad “aan de boulevard”, besloten enkele vrienden om samen aan zwemcompetitie te doen. Honderd jaar later telt de Koninklijke Leuvense Zwemclub zowat duizend leden en biedt ze zwemmen, waterpolo en synchroon zwemmen, zowel competitief als recreatief aan. Dat viert de club op zaterdag 27 september van 13u tot 18u in belle époquestijl in en om Sportoase. Iedereen, ook niet leden dus, kunnen genieten van een antieke buitenkermis, lekkere kermishapjes, een jazzband, een goochelaar en een schminkstand. Om 15u, 16u en 17u is er een zwembadshow waarin alle afdelingen hun kunnen tonen. Om 18u volgt een feestelijke receptie.

klzc

Wil je de zwembadshow bijwonen, dan moet je vooraf inschrijven via www.klzc.be/100jaar

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.