BlueAssist komt naar Leuven op 5 oktober

Wist je dat…
Er in Vlaanderen ruim 660.000 personen zijn die courante informatie moeilijk kunnen verwerken. Velen onder hen hebben het bovendien lastig om een eenvoudige vraag te formuleren. Daarom is BlueAssist ontwikkeld, een hulpmiddel voor mensen die niet kunnen of durven een eenvoudige vraag te stellen.

banner

Op 2 oktober trapte vzw BlueAssist haar sensibiliseringscampagne ‘Meer mobiel met het openbaar vervoer dankzij BlueAssist’. Simon, één van de gebruikers van BlueAssist, wil BlueAssist bekend maken bij het brede publiek en schuimt tussen 3 en 8 oktober vijf Vlaamse steden af op zoek naar de eerste 10.000 ‘BlueAssistants’. Dit zijn simpelweg mensen die bereid zijn om een BlueAssist-vraag te lezen en verder te helpen.

Op 5 oktober is Simon in Leuven. Samen met zijn team van BlueAssistant-jagers zal hij de mensen in Leuven warm maken om zich te melden als BlueAssistant. Schepen voor diversiteit en gelijke kansen, Denise Vandevoort, zal aanwezig zijn om 11u op de markt van Heverlee om Simon te helpen zijn doel te bereiken.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.