Vriendtjes Tegen Kanker quiz op 7 oktober

Op dinsdag 7 oktober 2014 organiseert Vriendtjes Tegen Kanker vzw een uniek quizspektakel voor het goede doel: een interactieve show gebaseerd op het beroemde tv-programma De Pappenheimers, voor de gelegenheid nog eens gepresenteerd door Tom Lenaerts in hoogsteigen persoon. Alle opbrengsten gaan naar het fonds voor kankeronderzoek. Het Fonds Vriendtjes Tegen Kanker werd opgericht aan de KU Leuven naar aanleiding van de ziekte van Evelien Devriendt.

De Vriendtjes Tegen Kanker-quiz gaat door in de Pieter De Somer-aula in Leuven met een afterparty in De Blauwe Kater. Niet alleen zal de quiz worden gepresenteerd door niemand minder dan Tom Lenaerts, de peter van het Fonds, ook vervult Rik Torfs (rector van de KU Leuven) graag nog eens zijn glansrol als jurylid. Andere deelnemende bekende Vlamingen zijn Bart Cannaerts, Klaas Delrue en Els de Schepper.

Het concept van de quiz is gelijkaardig aan dat van De Pappenheimers: drie panels met telkens een preses van een Leuvense studentenkring (de kringen Medica, Babylon en Ekonomika), een universiteitsprofessor en een bekende Vlaming nemen het tegen elkaar op om een finaleplaats.

vriendtjes_tegen_kanker-quiz

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.