Amnesty Dag op 11 oktober

adagwebsite2_0De Amnesty Dag van Amnesty International op 11 oktober in het STUK in Leuven wordt een dag die je als Amnesty-supporter niet mag missen. ​Getuigenissen en sprekers, jongeren die je uitdagen, gastvrouwen en –heren, zijn pure inspiratiemomenten Hoogtepunt wordt ongetwijfeld de getuigenis van Nigeriaanse gastspreker Damien Ugwu. Verder krijg je uitgebreid tekst en uitleg over de wereldwijde en Europese campagnes van Amnesty en de acties die deze organisatie plant.

De Amnesty Dag is ook een gelegenheid om je eigen unieke inbreng als Amnesty-supporter te delen met vele anderen.

Bekijk het volledige programma.

Praktisch
zaterdag 11 oktober 2014 van 11u tot 16u
STUK Kunstencentrum, Naamsestraat 96 in Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.