Projects Abroad: Informatiedag vrijwilligerswerk en stages in het buitenland

Op zaterdag 18 oktober 2014 organiseert Projects Abroad een infodag over vrijwilligerswerk en stages in het buitenland. Medewerkers van Projects Abroad en oud-vrijwilligers geven uitleg over alle mogelijkheden en projecten. Via Projects Abroad kan je deelnemen aan vrijwilligersprojecten in 29 bestemmingen wereldwijd, met of zonder ervaring.

Er is een doorlopende informatiemarkt van 11:00 tot 15:00 en op 3 tijdstippen is er een presentatieronde (11:00, 12:00 en 13:00). Elke ronde is hetzelfde: een algemene presentatie over Projects Abroad en een presentatie van een oud-vrijwilliger. Je kan je inschrijven via de website van Projects Abroad.

Locatie: KU Leuven (Wolfspoort Auditorium in Huis Bethlehem), Schapenstraat 34, 3000 Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.