Open-huis-dag Don Boscohuis Heverlee

Op 16 augustus 2015 zal het precies 200 jaar geleden zijn dat Giovanni Bosco, werd geboren in de buurt van het Noord-Italiaanse Turijn. Don Bosco is in Vlaanderen vooral bekend van de scholen, internaten, bijzondere jeugdzorg, speelpleinwerkingen, jeugdorganisaties … In voorbereiding op deze verjaardag viert de hele Don Boscofamilie wereldwijd een speciaal feestjaar. Ook in Vlaanderen staan tal van feestelijke activiteiten op het programma. Eén van die activiteiten is de “open-huis-dag”.

Op zondag 19 oktober 2014 zetten de salesianen en zusters van Don Bosco in Vlaanderen hun deuren open. De ideale gelegenheid om eens kennis te maken met het gewone dagelijkse leven achter de muren van het klooster…

Iedereen is van harte welkom in Don Bosco Heverlee, Naamsesteenweg 37, het vormingshuis waar jonge medebroeders zich voorbereiden op hun latere taken. Hier huist ook de Jeugddienst Don Bosco en leven enkele medebroeders met provinciale opdrachten (onderwijs, …).

Don Boscohuis Heverlee opent de deuren op zondag 19 oktober 2014 van 14 tot 18 uur.

  • Je vindt in ons huis informatie over de congregatie in Vlaanderen en in de wereld.
  • Er is tijd voor een gezellige babbel met salesianen uit de gemeenschap.
  • De aanwezigen krijgen een kop koffie en een versnapering aangeboden.
  • Je kan het huis bezoeken en er is tevens gelegenheid om samen met de broeders te bidden in een gebedsmoment om 18 uur in de huiskapel.

aff openhuisdag 2014_431x600

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.