Leuven Bears Supportersclub

Hoe kan je lid worden van de supportersclub van de Leuven Bears en kan je mee op verplaatsing?
Afgelopen zaterdag konden de Leuven Bears jammer genoeg de punten niet in de Sportoase houden nadat ze nochtans een zeer goede eerste helft hadden gespeeld. Na de pauze bleek Aalstar echter een maatje te sterk.

Vanavond staat reeds de 2e match op het programma uit bij Kangoeroes Willebroek. Naar goede gewoonte vertrekt de supportersbus aan de Fairplay te Holsbeek, vanavond is dat om 18.45. Ze rijden dan nog langs ‘t Hoeveke in Wilsele om dan rond 19.00 te vertrekken richting Willebroek vanuit de Bodart-parking te Leuven.

Inschrijven voor de bus kan via mail naar Andre Salien (andre.salien@leuvenbears.be). voor € 10 (12 voor niet-leden) brengen ze je heen en terug, elke uitwedstrijd ongeacht of het nu naar Willebroek of Oostende is. Ga je regelmatig mee dan kan je beter een abonnement nemen of een 10-beurtenkaart, deze kosten € 120 of € 80 (€ 130 of € 90 voor niet-leden)

Nog geen lid? Mail dan even naar serge.demeyer@leuvenbears.be of fa zaterdag naar de stand aan de vestiaire van de Sportoase. De gloednieuwe t-shirt of polo ligt daar op jou te wachten.

Zaterdag 20.30 u Stella Artois Leuven Bears – VOO Verviers Pepinster (met Brandon Freeman ex-speler Leuven)

Leuven Bears One Team

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.