Nieuwe koffie-, smoothie- en sapbar in Leuven

Gisteren opende in Kessel-Lo de gloednieuwe bar Mister Bean. O neen, alweer een nieuwe koffiezaak in Leuven, hoor ik jullie denken, maar Mister Bean heeft meer te bieden dan alleen koffie of thee. Lekkere verse sappen en smoothies bijvoorbeeld, limonades van Seniow en een beperkt aanbod wijnen geselecteerd door Convento. De bierliefhebbers kunnen er een Omer drinken en er is een ruim aanbod om de hongerige magen te vullen: verfijnde bagels en een wisselend aanbod van taarten van Baked.

Ik sprong er gisteren tijdens de lunch even binnen en liet me verleiden door de bagel Ariël met gerookte forel, appel en mierikswortel. De bagel was warm en heel erg lekker, zij het misschien een beetje aan de kleine kant. Bij mijn bagel dronk ik een vers appel-wortel-gembersapje. Eveneens een succes. De taarten en koekjes zagen er overheerlijk uit, maar ik weerstond de verleiding. Heb ik iets om nog eens voor terug te komen. ;-)

IMG_5664[1]

Aan de afwerking van het interieur is nog een beetje werk, maar de opkomst op deze eerste dag was alvast indrukwekkend. De uitbater leek er zelf een beetje door overrompeld. Kessel-Lo heeft er alvast een gezellige plek bij om even te verpozen met een drankje en een stukje taart.Praktisch
Mister Bean
Leuvensestraat 5, Kessel-Lo
0486 30 17 65
http://www.misterbean.be/

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Nieuwe koffie-, smoothie- en sapbar in Leuven”

Rob
(on oktober 13th, 2014 at 19:03)

We hadden in Kessel-lo nog geen echte leuk koffie-bagel gebeuren, dus ik ga zeker langskomen. Ik mis de openingsuren op de website of kijk er hardnekkig overheen.

 
Carolien Coenen
(on oktober 13th, 2014 at 22:25)

Ik vind de openingsuren ook niet terug op de website. Op facebook staat wel dat ze open zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 19.00 uur.